Rehearsing Franz Danzi in National Philharmony in Warzaw by Thalia Ensemble

Het was een geweldige ervaring om op te treden in de Filharmonia Narodowa w Warszawie (Nationale Philharmonie in Warschau). Onder de inspirerende titel 'Breath turns into music - No strings - No inhibitions' speelden we fortepiano kwintetten voor blazers en fortepiano van Franz Danzi.
Dit was de tweede keer dat het Thalia Ensemble concerten gaf in Polen, na het eerdere concert in 2014. We waren verheugd dit keer door de organisatie van het Warschau Philharmonic Orchestra & Choir te worden uigenodigd een concert te geven in een van de beste concertzalen in Polen.

Check our video with interviews on the Reicha Wind Quintet CD released. More information about the tracks, more music examples, information and buying you can find here.

Gramophone and the Guardian wrote beautiful reviews about our CD: gramophone thalia

  guardian thalia ensemble

 

 

Met Sarah Aßmann en Hylke Rozema

Over het geruik van historische instrumenten, historische uitvoeringspraktijk en het Thalia Ensemble. Het interview vond plaats gedurende de tournee in oktober 2015 waar we optraden op prachtige lokaties en festivals. Het interview was voor radiozender WDR3 en is opgenomen in het Duits.

Programma leiding: Anna Austrup 

Redactie: Christian Schnitzler

Datum: 12.10.15

wdr3